среда, 1 июня 2016 г.

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

     Щороку 1 червня ми відзначаємо – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.
      Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців
      Луцька бібліотека філія № 3 для дорослих напередодні свята 31 травня організувала для своїх найменших користувачів бібліотеки конкурс малюнку на асфальті на патріотичну тематику "Моя країна - Україна" .
      Дивувала і захоплювала уява підростаючого покоління, оскільки кожен з них малював своє бачення України. Одні малювали природу: лани, поля, дерева, інші – одвічні символи нашої країни: калину, Дніпро, козаків, прапор, тризуб...
     Врешті решт ми можемо пишатися нашим підростаючим поколінням, якому все ж таки зовсім не байдуже майбутнє нашої країни. Діти з великим захопленням через свої малюнки передавали любов до Батьківщини .
    Також в бібілотеці діє книжкова виставка "З палацу дитинства у вирій життя" організована до Міжнародного дня захисту дітей та 70- річчя дитячого фонду ООН, ЮНІСЕФ.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий