вторник, 3 марта 2015 г.

"ВЕЛИКИЙ ПРОРОК ВОСКРЕСІННЯ УКРАЇНИ"


       За такою назвою з 3  березня в бібліотеці - філії № 3 для дорослих відкрито виставку з нагоди дня народження Тараса Шевченка .  На виставці експонуються бібліотечні матеріали, архівні документи, фотодокументи, копії малюнків з фондів Державної архівної служби України, Державного архіву Волинської області.
          Експозиція виставки дає можливість ознайомитися з маловідомими сторінками життя та діяльності Т. Г. Шевченка, його духовними цінностями та світоглядними орієнтирами, людьми з оточення поета, образами його творів та простежити вплив творчості Кобзаря на розвиток всієї української літератури .
       Зокрема, серед маловідомих документів на огляд виставлені кольорові світлокопії метричних записів з книг церкви Іоанна Богослова с. Моринці Звенигородського повіту Київської губернії про народження письменника, копії прижиттєвих фото поета, копії з оригіналів документів із вшанування пам'яті, а також копії малюнків Великого Кобзаря.
        Виставка організована бібліотекою - філією № 3 для дорослих спільно з архівним відділом  Луцької міської ради.   
        Презентація книжкової виставки відбудеться 5 березня  о 16.30 год. за адресою в.  Драгоманова , 1 читальний зал бібліотеки - філії № 3 для дорослих.   
     
   Запрошуємо усіх хто цікавиться творчістю  Т. Г. Шевченка. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий