среда, 20 апреля 2016 г.

"ВЕЛИКОДНІЙ СУВЕНІР"

КОТИЛАСЯ ПИСАНКА З ГОРИ НА ДОЛИНУ.
ПРИКОТИЛАСЬ ПРОСТІСІНЬКО ДО НАС У ГОСТИНУ.
А ЗА НЕЮ ЙДЕ ВЕЛИКДЕНЬ, НЕСЕ БІЛУ ПАСКУ,
РОЗСИПАЄ МІЖ ДІТОЧОК РАДОЩІ І ЛАСКУ.
       18 КВІТНЯ, НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО, В БІБЛІОТЕЦІ ПРОВЕДЕНО МАЙСТЕР - КЛАС З ПИСАНКАРСТВА "ВЕЛИКОДНІЙ СУВЕНІР". МАЙСТРИНЯ З РОЗПИСУ ПИСАНОК ЛИСАК ОЛЕКСАНДРА ВАЛЕРІЇВНА ОЗНАЙОМИЛА ПРИСУТНІХ З ТРАДИЦІЯМИ ПИСАНКАРСТВА ТА ТЕХНІКОЮ ВИГОТОВЛЕННЯ ВЕЛИКОДНІХ ПРИКРАС.
          Захід організовано спільно з Волинським об'єднанням ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві "Захист".




ЧОРНОБИЛЬ: 30 РОКІВ З ДНЯ ТРАГЕДІЇ


        Чорнобиль – нестерпний біль і невигойна рана , що не знає ні відстані, ні кордонів. Від початку цієї техногенної й екологічної катастрофи минає 30 років. І весь цей час дзвони Чорнобиля б’ють на сполох, попереджуючи про загрозу неконтрольованого атому.
       З 18 по 27 квітня Луцька бібліотека – філії № 3 для дорослих запрошує лучан та гостей міста відвідати виставку «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам’ять», присвячену 30-річчю з дня трагедії на Чорнобильській АЕС. З виставки ви дізнаєтесь про чорний квітневий день, коли стався вибух на 4-му енергоблоці ЧАЕС, про подвиг ліквідаторів – чорнобильців, про гіркі наслідки катастрофи для всього людства також представлені копії документів та фотоілюстрації з архіву Луцької міської ради.
      Виставка організована спільно з архівним відділом Луцької міської ради.

"КНИГА ВАШОГО НАСТРОЮ"

              Прийди в бібліотеку та поклати на книжкову полицю ту книгу , яка відповідає твоєму сьогоднішньому настрою.

                                                                  «ДОВКІЛЛЯ НАШ ДІМ»
                 В ці квітневі дні в Україні відзначають день довкілля та всесвітній день ЗЕМЛІ. Останнім часом ми все частіше згадуємо про проблеми, пов’язані з екологією і безпекою нашого життя на планеті. 
               18 квітня в Луцькій бібліотеці – філії № 3 для дорослих пройшов екологічний диспут «Довкілля наш дім». Бібліотекар Кушнір Людмила розповіла присутнім про сучасний стан нашого довкілля, як згубно впливає на здоров’я жителів нашої планети необачне ставлення до природи.
На закінчення заходу бібліотекар закликала берегти нашу Землю, бо ми живемо на ній, ми «діти Землі». Краса лісів, чистота води залежить від кожного з нас. 
   


           Любіть нашу землю!